Webmaster

Discover Group

COMUNICATE DE PRESĂ

COMUNICAT DE PRESĂ

Casa Judeteana de Pensii Brasov reaminteşte beneficiarilor săi că prin dispoziţiile O.U.G. nr.17/2012  privind stabilirea unor măsuri de restituire a unor contribuţii de asigurări sociale de sănătate, Guvernul a reglementat restituirea eşalonată a sumelor reţinute de la data de 1 ianuarie 2011 până la data de 30 aprilie 2012.
Pentru sumele reținute în perioada ianuarie – martie 2011 restituirea s-a realizat în tranșe egale în perioada iunie – august 2012.

Pentru sumele reținute în perioada aprilie 2011 – aprilie 2012 restituirea s-a realizat conform graficului prevăzut în Hotărârea de Guvern nr.850/2012, în perioada septembrie 2012 – septembrie 2013.

În concluzie, ultima lună de achitare a acestor drepturi a fost luna septembrie 2013.
Începând cu drepturile cuvenite lunii octombrie 2013, pe taloanele de pensie nu vor mai apărea sume de restituit, sume care au fost evidenţiate distinct la rubrica „ drepturi restante pentru perioade anterioare – CASS: restituit

Facem aceste precizări pentru a preveni o eventuală interpretare eronată în sensul că pensiile au fost diminuate. Pensiile îşi păstrează acelaşi cuantum, corespunzător punctajului mediu anual şi valorii punctului de pensie în vigoare la această dată, elemente înscrise pe talonul de pensie.

Programe utile

Aici gasiti ultimele versiuni de programe ce pot fi descarcate de pe site-ul nostru
download

Quiz

Ce părere aveţi despre SITE-ul nostru?

foarte bună
 bună
 nu ştiu
 rea
 foarte rea

Portal CNPP

harta site   întrebări frecvente   termeni şi condiţii
2020 © Casa Judeţeană de Pensii Braşov. Toate drepturile sunt rezervate.