Webmaster

Discover Group


 

SERII ALOCARI AUTOMATE


COMUNICAT

CNPP SUSPENDĂ ACTIVITATEA DE ELIBERARE A BILETELOR DE TRATAMENT BALNEAR ŞI
ÎNTRERUPE SEJURUL PENSIONARILOR AFLAŢI LA TRATAMENT, DIN MOTIVE DE SIGURANŢĂ

Casa Naţională de Pensii Publice (CNPP), preocupată de starea de sănătate a beneficiarilor săi în contextul răspândirii COVID-19, a decis ca începând cu data de 16 martie 2020 să suspende activitatea de eliberare a biletelor de tratament balnear prin intermediul sistemului pe care îl administrează şi gestionează.
Această măsură va fi valabilă pe perioada stării de urgenţă.

Măsura a fost impusă de hotărârea Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă pentru instituirea unor măsuri pentru evitarea răspândirii COVID-19 , prin care au fost    aprobate recomandările "Grupului de analiză"  ce vizează si restricţionarea activităţilor culturale, ştiinţifice, artistice, religioase, sportive si de divertisment, care presupun participarea  a peste 50 de persoane, realizate in spaţii închise, inclusiv cele realizate in săli de tratament balnear, săli de fitness, saloane de SPA-uri , de cosmetică, săli de jocuri de noroc şi cazinouri" , precum şi de starea de urgenţă decretată azi, 16.03.2020.

Biletele care au fost eliberate până la această dată vor fi anulate, urmând ca beneficiarilor să li se restituie integral contribuţia, la cerere.
Ulterior reluării activităţii, aceste persoane vor putea să solicite un nou bilet de tratament pentru anul în curs.

Reamintim, în acest context, recomandarea ca cererile tip să fie transmise prin poştă sau prin e-mail,
urmând să fiţi contactaţi telefonic de reprezentanţii Casei Judeţene de Pensii de domiciliu.

La propunerea conducerii S.C. TBRCM SA, pensionarii aflaţi deja la tratament vor întrerupe sejurul şi vor pleca din staţiuni fiind sprijiniţi, în acest sens, de conducerea unităţilor de tratament balnear, care va programa ieşirile în funcţie de orarul mijloacelor de transport cu care aceştia se vor întoarce la domiciliu. Pentru zilele  neefectuate,  beneficiarii pot  solicita  restituirea  contribuţiei, proporţional cu numărul zilelor neefectuate.

Biroul de presă,16.03.2020


 


Programe utile

Aici gasiti ultimele versiuni de programe ce pot fi descarcate de pe site-ul nostru
download


 Quiz

Ce părere aveţi despre SITE-ul nostru?

 foarte bună
 bună
 nu ştiu
 rea
 foarte rea

Portal CNPP

 
harta site   întrebări frecvente   termeni şi condiţii  
2020 © Casa Judeţeană de Pensii Braşov. Toate drepturile sunt rezervate.